Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Grav accident de circulație în municipiul Constanţa,în zona Far!

ro

09 Oct, 2013 10:31 4077 Marime text
O tânără de 18 ani a reușit să supraviețuiască miraculos, deși mașina în care se afla a fost făcută praf! De vină pentru producerea impactului este chiar prietenul fetei, care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și i-a tăiat fața unui începător. A fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare pentru a elibera o tânără dintre fiarele contorsionate.

“Pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța a avut loc un accident de circulație [...] conducătorul autoturismului BMW circula spre Gara CFR și ajungând la intersecție cu strada Caraiman nu respectă culoarea roșie a semaforului electric, pătrunde în intersecție unde a intrat în coliziune cu autoturismul Skoda care circula din sens opus”, a declaratag. șef. pp  Daniel Olteanu.

Pentru această clipă de inconştienţă a plătit prietena şoferului, pasageră pe locul din dreapta a mașinii. Tânăra de 18 ani a ajuns la Urgență, iar medicii spun că perioada critică a trecut, iar fata se află acum în afara oricărui pericol. Bărbatul de 26 de ani, va trebui să răspundă pentru vătămare corporală. Polițiștii au deschis dosarul penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 10 Oct, 2013 00:55 trebuia sa ii faca un test sa vada era drogat sau nu ca se mai si droghiaza cuplu asta minunat
  • Anonim 09 Oct, 2013 18:04 pai da ca numai retarzi mintali si oligofreni pe strazile constantei. cocalarii naibii ce vor sa impresioneze?? trebuie UCISI !! AFARA din tara!!