Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Gigacaloria are cel mai mic preț la Năvodari

ro

25 Sep, 2013 13:23 2651 Marime text
Și anul acesta prețul gigacaloriei la Năvodari va rămâne neschimbat, 186 lei. Nu se va majora pentru că Năvodari este singurul oraș din România care nu înregistrează datorii către CET. Cum este posibil?
 
„Plătim în avans 30% și din factura lunii viitoare. Primăria plătește în contul tuturor asociațiilor de locatari, tuturor abonaților și prin Serviciul Taxe și Impozite nu scapă nimeni fără să plătească. Cine nu plătește în termen plătește și penalități.” a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
 
În același timp, 300 de apartamente din Năvodari sunt scutite lunar de la plata totală a facturilor la intreţinere. Condiția este ca beneficiarii să nu aibă restanţe. Totodată primăria Năvodari va demara și controale pentru verificarea celor care sunt racordați la sistemul de termoficare.
 
„Și anul acesta, cei din Năvodari, dacă nu sunt racordați la sistemul de termoficare, trebuie să se aștepte la controale din partea angajaților Primăriei, să demonstreze ca nu sunt branșați ilegal la sistemul de termoficare. Cei care nu deschid ușile sau nu dau voie, se pomenesc cu factură la plată și conform legii putem să-i și amendăm.” a mai spus edilul Nicolae Matei.
 
Diferit față de năvodăreni este și modul în care constănțenii trec prin sezonul rece. La Constanța, unele persoane preferă să doarmă în frig decât să plătească o factură mult prea mare. Năvodărenii se declară însă mulțumiți de prețul gigacaloriei şi îşi permit să ţină caloriferele fierbinţi.
 
Conform previziunilor meteorologilor această iarnă se anunță a fi cea mai rece din ultimul secol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii