Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Focuri de armă pe străzile Constanței

ro

21 Nov, 2013 15:26 2082 Marime text
Scene desprinse dintr-un film de acțiune s-au petrecut seara trecută pe o șosea din Constanța. Polițiștii de la Operațiuni Speciale au acționat alături de mascați pentru reținerea a trei bărbați suspectați de furt. Mașina în care se aflau aceștia a fost urmărită în trafic și oprită de oamenii legii. Pentru că suspecţii s-au opus reținerii, polițiștii au fost nevoiți să tragă în plan vertical și trei focuri de armă.  Cei trei bărbați căutați de polițiștii bucureșteni erau vestiți pentru modul în care acționau. Îmbrăcați cu haine scumpe, aceştia  frecventau restaurante de lux de unde sustrăgeau diferite obiecte ale clienților. De puțin timp, oamenii şi-au mutat sediul de lucru în Constanţa, iar ultima lovitură au dat-o chiar în seara de miercuri. Au intrat într-un restaurant de unde au furat borseta unui client, în care se afla suma de 1.800 de lei. Oamenii legii au pornit imediat pe urmele suspecţilor. Polițiștii de la Operațiuni speciale au acționat alături de mascați și au oprit în trafic mașina cu numere de București, în care se aflau cei trei. Aceştia au încercat să se opună reținerii, iar pentru imobilizarea lor au fost trase în plan vertical trei focuri de avertizare. Unul dintre bărbaţi a fost rănit ușor și a primit îngrijiri medicale.
 
“Am fost solicitați pentru o agresiune [...] la fața locului, echipajul nostru a găsit un pacient cu o plagă la nivelul feței. Era o plagă minoră , a fost pansat și a rămas în grija Poliției.”, a declarat Elias Bercant, purtător de cuvânt Ambulanță.

Suspecții au fost reținuți și duși la Secția 3 de poliție din  Constanța, unde au fost audiați. Câteva ore mai târziu, au fost preluați de polițiștii bucureșteni care i-au transportat în Capitală. Toată acțiunea a fost coordonată de polițiștii secției 14 din București. Aceștia îi urmăreau de ceva vreme pe bărbații suspectați de activități ilegale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii