Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Acuzaţii grave

ro

22 Jan, 2014 22:47 2294 Marime text
Acuzaţiile aduse președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, sunt nedrepte. Cel puțin asta susține managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgență (SCJU) Constanţa. Dănuţ Căpăţână spune că maniera în care a fost pus în aplicare mandatul de aducere îi putea provoca un infarct președintelui CJC.
 
„Poți să faci și un infarct dacă vine unul și te trage de revere și sare pe tine ca să te tragă în mașină. Eu mă pun în situația unui om care iese dintr-o instituție și se trezește asaltat de trei oameni, apoi apar sirene. ” a declarat Dănuţ Căpăţână, managerul SCJU Constanţa.
 
Managerul Spitalului de Urgenţă Constanţa este convins că în relaţiile cu spitalul, Consiliul Județean a acționat legal.
„În ultimii ani am dovedit că facem lucruri din ce în ce mai bune în Spitalul Județean. Suntem din ce în ce mai performanți și acoperim o gamă largă de afecțiuni, dar nu putem face orice fel de tratament ca spitalele din străinătate. ”a precizat Dănuţ Căpăţână, managerul SCJU Constanţa.
 
Referitor la faptul că Nicuşor Constantinescu doreşte să efectueze o intervenţie chirurgicală în America, Dănuț Căpățână a afirmat că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu este încă dotat pentru toate tipurile de operaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii