Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Culturism și fitness Cosmin Iancu este campion european absolut. Aur, plus alte medalii, și pentru Diana Pivniceru, și pentru Elena Novac! (GALERIE FOTO)

ro

07 May, 2022 12:36 3872 Marime text
  • Sportivul clubului de pe litoral a cucerit prima medalie de aur a delegației României la această ediție a întrecerii continentale.

Rezultate deosebite înregistrate de reprezentanții CS Farul Constanța în debutul Campionatului European de culturism și fitness, care se dispută, până pe 9 mai, în Spania, la Santa Sussana.

La secțiunea Men’s Games Classic Bodybuilding, categoria de înălțime până la 175cm, Cosmin Iancu a cucerit medalia de aur, devenind campion continental.

A fost primul aur din competiție pentru delegația României.

Ulterior, Cosmin Iancu s-a impus și la open, astfel că, la această ediție a Campionatului European, a fost campionul absolut de la Men’s Games Classic Bodybuilding, acesta fiind de asemenea primul titlu absolut pentru România la Santa Sussana 2022.

La Fitness Challenge, farista Diana Pivniceru a urcat de două ori pe podium, cucerind argintul european la Silver Individual Fitness Challenge și bronzul la Gold Individual Fitness Challenge.

Un alt reprezentant al CS Farul, Gabriel Moise, s-a clasat lângă podium, pe locul patru, la Men's Bodybuilding Wheelchair, putând ocupa însă foarte bine și poziția a treia.



Evoluțiile fariștilor nu s-au încheiat însă. Vor mai evolua atât Cosmin Iancu (la bodybuilding classic) și Diana Pivniceru (la fitness challenge, astăzi - la perechi, mâine - pe echipe), cât și Laurențiu Mihalcea, în întrecerea de culturism a juniorilor.   

Sportivii de la CS Farul Constanța sunt pregătiți la club de Cristian Mihăilescu și Florina Rovența.

UPDATE:

Astăzi, Diana Pivniceru a cucerit o nouă medalie, aur la Silver Fitness Challenge perechi, alături de Severin Irimia, cei doi devenind campioni europeni la această probă.



UPDATE:

Pe podium a urcat și Elena Novac, de la CS Power Gym Constanța, care a obținut două medalii: aur la Silver Individual Fitness Challenge (campioană europeană) și argint la Gold Indivifual Fitness Challenge.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii