Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, președintele PSD Constanța - „Domnul Cristian Cîrjaliu beneficiează de prezumția de nevinovăție”

ro

12 Jun, 2020 16:37 3095 Marime text
  • Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a făcut declarații cu privire la situația primarului de la Agigea, trimis în judecată de DNA Constanța

Conducerea PSD Constanța, prin președintele Felix Stroe, a precizat că în cazul primarului Cristian Cîrjaliu, edilul comunei Agigea, județul Constanța, care a fost trimis de DNA în judecată, să nu ofere comentarii cu privire la speța dosarului. De altfel, președintele Felix Stroe a ținut să sublinieze că edilul beneficiează de prezumția de nevinovăție și că nu comentează actele justiției.

De altfel, liderul PSD Constanța a anunțat și faptul că primarul Cristian Cîrjaliu va intra în cursa electorală pentru un nou mandat pentru conducerea Primăriei Agigea, cu susținerea partidului.

„În primul rând, noi nu comentăm actele justiției. Și domnul primar Cristian Cîrjaliu, ca orice cetățean al țării noastre are dreptul să se bucure de toate drepturile constituționale, ca urmare prezumția de nevinovăție se aplică și domnului primar Cristian Cîrjaliu. Atâta vreme cât există o instanță, care la un moment dat va publica o decizie definitivă și irevocabilă, ceea ce înseamnă act de justiție și până să ajungem acolo, dați-mi voie să spun apăsat că și domnul Cristian Cîrjaliu beneficiează de prezumția de nevinovăție. Noi, colegii dumnealui, respectăm această prezumție de nevinovăție. Domnul primar Cristian Cîrjaliu este sprijinit de noi pentru a candida pentru un nou mandat în fruntea comunei Agigea”, a punctat Felix Stroe, în calitate de președinte al Partidului Social Democrat Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii