Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Feri Predescu îi lasă fără comentarii pe politicieni

ro

02 Dec, 2008 01:27 1658 Marime text
deschidere2_1.jpgJurnalista Feri Predescu a pierdut procesul cu primarul Mazăre. Acesta aşteaptă ca ziarista să-i bage în cont nu mai puţin de jumătate de miliard de lei vechi, daune morale. Despre acest subiect, politicienii Constanţei au emis păreri pro şi contra sau pur şi simplu s-au abţinut de la comentarii.

Plictisit, probabil, de campania electorală care nu i-a fost de niciun folos, nereuşind să-i prelungească mandatul de deputat, Andrian Mihei ne-a declarat că, „fiind în campanie electorală", se abţine de la orice comentariu. Liberalul a avut, deci, o poziţie rezervată, explicabilă probabil prin nostalgia după timpurile când făcea parte din PUR, iar Uniunea PSD +PUR îi asigurase un loc în Parlament.
Preşedintele Partidei Rromilor Constanţa, Mircea Alexandru, ne-a declarat că va semna petiţia de susţinere a ziaristei Feri Predescu şi că toţi rromii din judeţ ar face acelaşi lucru. „Aş semna cu cea mai mare plăcere şi sunt sigur că toate asociaţiile noastre din teritoriu ar face acelaşi lucru", a afirmat Mircea Alexandru.
Senatorul PD-L Dorel Onaca ne-a declarat că nu poate să se pronunţe în acest caz, pentru că nu cunoaşte situaţia în detaliu. Chiar dacă are un dialog bun cu reprezentanţii mass-media, Dorel Constantin Onaca nu poate face abstracţie de statutul de jurist. Întrebat dacă ar semna petiţia împotriva magistraţilor care au condamnat-o pe Feri Predescu pentru delict de opinie, senatorul PD-L a spus: „Eu sunt avocat în Baroul Bucureşti şi nu pot să mă pronunţ în acest caz până nu cunosc amănuntele în detaliu".
Fostul peremist Gelil Eserghep, actualmente membru PC, a declarat că ar vrea să se ţină departe de comentarii, întrucât jurnalista Feri Predescu ar fi tratat un subiect care îl privea şi nu i-ar fi cerut părerea. Totuşi, ne permitem să observăm că Gelil Eserghep nu a dat-o în judecată pe ziaristă şi nu i-a cerut daune de sute de milioane de lei. „Îmi pare rău pentru ea, pentru că este tătăroaică de-a mea, dar mă gândesc că acum şase ani a tratat un subiect care mă privea şi nu mi-a cerut părerea. Mi-a dăunat imaginii. Am fost supărat. Însă nu doresc să comentez nici cu privire la justiţie", a încheiat Gelil Eserghep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii