Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Ionel Guriţă mai bifează o investiţie imobiliară. Ce a solicitat de la APM Constanţa

ro

06 Jul, 2018 00:00 2410 Marime text
Investitorul Cătălin Ionel Guriţă a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective D+P+3e, amenajare şi împrejmuire teren“, propus a fi situat în municipiul Constanţa, strada nespecificată, FN, sola 56, parcela V568/6, lot 1.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanta, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Proiectul presupune construirea unui imobil cu destinaţia locuinţe colective, cu suprafaţa construită de 275.50 mp şi suprafaţa desfăşurată de 1.409,36, pe un teren de 960 mp, cu regim de înălţime D+P+3E.
 
Amplasamentul pe care se propune realizarea investiţiei este situat în municipiul Constanţa, sola 56, parcela V568/6, lot 1, şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - strada DE 567; la nord-vest - vecin IE216922; la sud-vest - sola 56, parcela V568/6, lot 2; la sud-est - proprietate privată. Beneficiarul solicită construirea unui imobil având regimul de înălţime D+P+3E şi destinaţia de locuinţe colective.
 
Din punct de vedere funcţional, imobilul proiectat este organizat astfel: demisol - parcaje, cameră biciclete, depozitare; parter - patru unităţi locative, etaj 1 - cinci unităţi locative, fiecare cu suprafaţa utilă < 100 mp; etaj 2 - cinci unităţi locative; etaj 3 - cinci unităţi locative. În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare, prin prezenta documentaţie se propune amenajarea unui spaţiu destinat parcării de autovehicule atât la nivelul demisolului propus, cât şi la sol, la nivelul cotei amenajate a terenului. În total, în limita amplasamentului studiat se vor amenaja 23 de locuri de parcare: 12 locuri de parcare în demisolul clădirii; 11 locuri de parcare amplasate pe o platformă în incinta proprietăţii.
 
Investitorul propune amenajarea de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie în suprafaţă de cel puţin 30% din totalul suprafeţei de teren conform HCJC nr. 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanţa. În concluzie, se va amenaja o suprafaţă de aproximativ 301,80 mp. 

D.C.I. Cătălin SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cătălin Ionel Guriţă este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 100 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 14.570 de lei.
 
Citeşte şi: 
 
Cătălin Guriţă continuă demersurile pentru supraetajarea blocurilor de pe străzile Gheorghe Dima şi Nicolae Kirculescu
 
Primăria Constanţa şi-a dat acordul! Blocul ridicat de afaceristul Guriţă pe strada Nicolae Kirculescu, supraetajat
 
Ce modificări vrea să facă investitorul Cătălin Guriţă la un imobil aflat în construcţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii