Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Doi bărbați decedați pe loc și un al treilea în stare gravă, după ce o mașină s-a răsturnat pe DC87 (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

22 Jan, 2022 12:31 28661 Marime text


UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

„Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. 

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”




UPDATE 2


Conform medicului Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, cei doi bărbați decedați aveau 27 ani, respectiv, 40 de ani. 

UPDATE

Potrivit ISU „Dobrogea”, pentru doi bărbați s-a declarat decesul pe loc, iar un al treilea este în stare comatoasă și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța de echipajul SMURD C




Știrea inițială 

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină de urgență, sâmbătă, 22 ianuarie, în județul Constanța.


Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, este vorba despre un autoturism răsturnat pe drumul comunal DC87, la intrare în localitatea Galeșu, spre Poarta Albă.

În urma impactului, au rezultat trei victime. 

La fața locului, intervin pompierii militari cu o autospeciala de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD C și două echipaje (tip C si tip B) de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Misiunea este în dinamică. 

Sursa foto ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii