Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Intervine elicopterul SMURD O mașină s-a răsturnat la ieșire din Nazarcea spre Poarta Albă. O persoană rănită grav. Primele informații! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Sep, 2022 09:52 5940 Marime text
  Imagine de la eveniment
UPDATE 

Victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani, policontuzionat, care prezintă traumatism craniocerebral minor, fractură luxație la genunchi. Acesta a fost preluat de elicopter, informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 




În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșire din Nazarcea spre Poarta Albă.  

Din primele informații este vorba despre un accident rutier. O mașină marca Renault s-a răsturnat. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.


Intervenția se află în desfășurare.


Potrivit informațiilor de fața locului, este vorba despre o persoană rănită grav. La fața locului se află și elicopterul SMURD. Din fericire, victima prezintă semne vitale și comunică cu cadrele medicale aflate la fața locului. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii