Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul era băut, iar pasagerul în lenjerie intimă Mașină din Ucraina, răsturnată la Hanul Piraților, Năvodari! Intervin salvatorii (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

19 Oct, 2022 20:52 46810 Marime text


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au fost solicitați miercuri seara să intervină la un accident rutier în județul Constanța, localitatea Năvodari.

Mai exact, este vorba de un accident soldat cu un autoturism răsturnat în zona Hanului Piraților, din Mamaia. La fața locului s-a deplasat un SMURD B de la Detașamentul Fripis. 

UPDATE

Autoturismul răsturnat este înmatriculat în Ucraina, iar la fața locului se află și Serviciul de Imigrări, care au ajuns primii la fața locului. 



UPDATE 2

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la spital. În vehicul se aflau doi bărbați în momentul producerii accidentului. 

UPDATE 3 

Conform pompierilor constănțeni, în accident au fost implicate 2 persoane de cetățenie ucrainiana (bărbați). 1 persoana a fost transportata la spital de catre SMURD B, a doua victima a fost asistata de un echipaj SAJ si a refuzat transportul la spital.



UPDATE 4

Conform celor de la fața locului, autoturismul a lovit mai întâi un stâlp, după care a intrat în parapetul median din Mamaia, ulterior autoturismul s-a răsturnat. 

UPDATE 5

Conform ultimelor informații, șoferul autoturismului consumaseră băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Totodată, pasagerul consumaseră și el alcool și era îmbrăcat doar cu lenjeria intimă. Potrivit datelor de la fața locului, cei doi aveau o alcoolemie de peste 1 mg alcool pur în aerul expirat.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii