Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit în comuna Deleni. Cauza probabilă, acțiunea intenționată (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

25 Jan, 2022 10:34 6606 Marime text


UPDATE

Primarul comunei Deleni, Marian Dan, spune că preotul din Petroșani era în vârstă de 65 de ani și urma să se pensioneze.

Locuia în casă cu mama lui, de 88 de ani.

El este cel care ar fi provocat incendiul la casă, însă motivul pentru care a descurs la acest gest nu se cunoaște. 

Primarul a adăugat că preotul trecea des prin stări de depresie. 

Știrea inițială

Un preot și-a pierdut viața, carbonizat, luni noapte, 24 ianuarie, în urma unui incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea constănțeană Petroșani, comuna Deleni. 


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în urma apelului la 112, la ora 23.46, pompierii s-au deplasat spre locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni.

Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200mp, intervenția încheiându-se în jurul orei 04:35, iar cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată, conform reprezentanților ISU „Dobrogea”. 

La fața locului, a fost asistată medical și o femeie, însă nu a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. 

Arhiepiscopia Tomisului deplânge pierderea părintelui decedat. 
 

„Am aflat și noi cu stupoare și îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenționat.

Din datele noastre, nu avea motive să facă așa ceva. Sperăm ca autoritățile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul”, precizează reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii