Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Dosar penal pentru un bărbat care transporta persoane în regim de taxi – avea permisul suspendat

ro

24 Apr, 2024 15:37 688 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
 
  • Un bărbat de 41 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști efectuând o cursă de transport în regim de taxi, deși avea permisul suspendat. Acesta a fost oprit pe aleea de acces către Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”, spun polițiștii.
La data 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției de Poliție Transporturi Aeriene Mihail Kogălniceanu au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe aleea de acces către Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu și care efectua transport de persoane în regim de taxi, transportând un client.

Conducătorul auto a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 41 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate prin aplicația eDac, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Citește și

Șofer fără permis depistat în trafic în satul Dunărea, județul Constanța! Suspectul, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii