Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier cu cinci victime la ieșire din Topraisar. O persoană decedată (galerie foto+video)

ro

12 May, 2021 08:03 14413 Marime text
  • Accident rutier grav pe DJ 391.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină în această dimineață la ieșire din Topraisar spre Mereni, pe DJ 391.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, dintre care una este încarcerată.

UPDATE 1

La locul accidentului au fost găsite 5 victime:
-o victimă în stop cardiorespirator căreia i s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată
-patru victime conștiente cu traumatisme toracice, membre. Cele patru victime vor fi transportate la spital.

UPDATE 2

Apelul la Serviciul 112 a venit la ora 07.42. 

La fața locului au intervenit: un echipaj tip B2 de la SMURD Tuzla, un echipaj tip B2 de la SAJ Negru Vodă, un echipaj tip B2 de la SAJ Eforie și un echipaj tip C2 de la SAJ Constanţa.  

Au fost găsite cinci victime: un bărbat, de aproximativ 50 ani, încarcerată, în stop cardiorespirator, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare, motiv pentru care a fost  declarat decedată, un alt bărbat, de 35 ani, conştient, traumatism toracic minor, tot un bărbat, de 24 de ani, conştient, traumatism cranian, traumatism de coloană lombară. De asemenea, au mai fost răniți alți doi bărbați, de 36 și 54 de ani, conştienți, traumatisme minore. 

UPDATE 3

Astăzi, în jurul orei 07:40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 391, în afara localității Topraisar, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 53 de ani, iar cel de-al doilea de un bărbat, de 35 de ani.
În urma impactului, a rezultat decesul unui pasager, de 52 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto și a altor 2 pasageri.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.








Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii