Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iatã lista celor ce vor fi avansaţi la Inspectoratul de Jandarmi Mihail Kogãlniceanu Constanţa

ro

01 Aug, 2012 02:31 4182 Marime text
avansari_jandarmi_1.jpgÎncepând de astãzi, prin ordin al ministrului Administraþiei ºi Internelor, respectiv al Inspectorului ªef, cinci ofiþeri ºi 128 de subofiþeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeþean Constanþa „Mihail Kogãlniceanu" ºi 14 ofiþeri ºi 56 de subofiþeri din Gruparea de Jandarmi Mobilã „Tomis" Constanþa vor fi înaintaþi, la termen, în gradul urmãtor.

Ofiþerii avansaþi în grad de la I.J.J. Constanþa: de la gradul de maior, la locotenent colonel: Adrian Popa; de la gradul de cãpitan, la maior: Adrian Pîndic; Florin Guriþã; Radu Dãnãricu; de la gradul de sublocotenent, la locotenent: Geafer Taner.

Printre subofiþerii avansaþi în grad de la I.J.J. Constanþa, se numãrã:

de la gradul de plutonier adjutant, la plutonier adjutant ºef: Raulina Igescu, Livius Iordãnescu; de la gradul de plutonier major, la plutonier adjutant:Gabriel Podoreanu, Marius Nedelcu; de la gradul de plutonier, la plutonier major: Nicolae Feraru, Dragoº Muraru, Dumitru Mãzãreanu, Cosmin Stoian, Marian Ene ªtefan Pintilie, Adrian Apopei, Sorin Chiþu, Laurenþiu Birou, Dumitru Jinga, Marin Gavriliu, Daniel Xenofont, Gabriel Cufioti, Ionel Grigore, Viorel ªtefan.

Cine primeºte diplome

Cu ocazia zilei de 26 iulie, Ziua Inspectoratului de Jandarmi Judeþean Constanþa „Mihail Kogãlniceanu", pentru merite deosebite ºi pentru rezultate bune în îndeplinirea misiunilor vor fi recompensaþi cu diplome de merit urmãtorii: Mr. Popa Adrian, Cpt. Oprea Adrian, Cpt. Pîndic Adrian, Cpt. Fulea Nicuºor, Cpt. Rãdulescu Leontin, Cpt. Murariu Constantin, Cpt. Presurã Marius-Daniel, Lt. Gheorghe Bogdan, Plt.maj. Moraru ªtefan, Plt. Fugaru Tudorel, Plt. Duicu Marian, Plt. Sprîncenatu George, Plt. Stoica Mihai Constantin, Plt. Costea Cãtãlin.

Printre ofiþerii avansaþi în grad de la G.M.J. Constanþa, se numãrã: de la gradul de maior, la locotenent colonel: Marian Bãjan; de la gradul de cãpitan, la maior: Costicã Creþu, Dan-Marius Nicolae; de la gradul de locotenent, la gradul de cãpitan: Codrin Popoiu, Alin Turicã, Adrian Bârsan; de la gradul de sublocotenent, la locotenent: Cãtãlin Purcaru.
Printre subofiþerii avansaþi în grad de la G.M.J. Constanþa, se numãrã: de la gradul de plutonier adjutant, la plutonier adjutant ºef: Eugen Bunea; de la gradul de plutonier major, la plutonier adjutant: Valentin Dumitru, Cristinel Ceaon, Gheorghe-Daniel Petcu; de la gradul de plutonier, la plutonier major: Crãciun Cioacã, Vasile Airinei, Cristian Drãgulin, Bogdan Pãduraru, Dumitru Soare, Nicuºor Dobrotã; de la gradul de sergent major, la plutonier: Cristiana-Nicoleta Boca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii