Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Nord. Locuri la tratament pentru militarii români

ro

23 Jul, 2020 06:13 2033 Marime text
Recent, Clinica Grand a pus la dispoziția Ligii Militarilor Profesioniști 30 locuri pentru militarii internați, cu posibilitatea de suplimentare pentru cei ce vin în ambulatoriu din județul Constanța.

Liga Militarilor Profesioniști este prima asociație cu specific militar din România care a încheiat un parteneriat de colaborare cu Clinica Grand din Eforie Nord.

Potrivit unui comunicat al Ligii Militarilor Profesioniști „de tratament și recuperare beneficiază toți militarii Armatei Române, indiferent de grad sau funcție, dacă sunt sau nu membri LMP, dacă sunt veterani sau nu.
 
Sanatoriul dispune de capacități de tratament / recuperare / refacere / reabilitare necesare militarilor răniți în teatrele de ooperații, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora.

Se decontează cazare. masă și tratament de specialitate (șase proceduri) de către C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. și de CAS, fără niciun fel de costuri pentru militarii Armatei Române!

Sanatoriul eliberează concedii medicale de 14 zile cât timp militarii sunt internați pentru tratament balnear.

Rezervările se fac doar prin Liga Militarilor Profesioniști, persoane de contact:
* Plt.adj.(r) Ionel Eugen Bida, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații - Afganistan
Tel: 0721611844 E-mail: ioneleugenbida@gmail.com
Cap. Marcel Neagu, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații - Afganistan (în relația cu militarii răniți în TO). Tel: 0786601100

Conducerea instituției informează că se vor respecta toate normele legale de igiena și distanțare socială, iar pacienții internați vor respecta regulamentele interne ale instituției și normele emise de Ministerul Sănătății cu privire la Covid-19.
 
Sursa foto: LMP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii