Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Destin curmat de un șofer băut A murit tânăra de 16 ani, accidentată pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Era elevă a Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin”

ro

27 Oct, 2021 09:32 16712 Marime text
  • Tânăra accidentată de un șofer băut de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța a murit! 
Din nefericire, tânăra de 16 ani din accidentul de pe Șoseaua Mangaliei și-a pierdut viața.

Deplasați la fața locului, în acea seară nefericită, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, și un pieton, o tânără de 16 ani. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducerea Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că tânăra a fost elevă a liceului mai sus menționat în clasa a IX-a. 

Suntem sfâșiați de durere. Fetița făcea naveta de la Lazu. O fetiță foarte frumoasă. Este de regretat frumusețea ei , tinerețea ei. Un copil care ar fi meritat să trăiască , să-și termine studiile și să facă ceva în viață.  Suntem într-un moment de doliu.

Un moment greu pentru doamna dirigintă și pentru toți colegii ei. Și pentru noi. A fost eleva noastră. Colegii au strâns din puțin lor, pentru a oferi un ajutor familiei îndurerate. Era un copil, nu merita această soartă! , a declarat cu durere conducerea liceului Conducerea Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța. 

Oficial de la IPJ Constanța

În data de 21 octombrie, în jurul orei 6.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, și un pieton, o tânără de 16 ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei, aceasta fiind transportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: Accident rutier în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei. O tânără, în stare gravă. Șoferul implicat era băut (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii