Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei care au participat la cursa ilegală de pe autostrada A4 au fost identificați

ro

20 Jan, 2022 19:25 2684 Marime text


Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A4, în seara de 19 ianuarie a.c., IPJ Constanța comunică faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate. 

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța.

Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale, adaugă reprezentanții IPJ Constanța.

„Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere”, declară aceștia.

Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii