Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Brăila. O bătrână a murit în urma unui accident rutier. Autoutilitara implicată a părăsit locul evenimentului

ro

05 May, 2022 14:10 1524 Marime text
Imagine de la o intervenție, foto: Poliția Română

UPDATE-Oficial de la IPJ Brăila 


În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o autoutilitară, în timp ce se deplasa pe strada Mecanizatorilor, în apropiere de strada Petre Ciucă, ar fi lovit femeia în vârstă de 70 de ani, după care a părăsit locul evenimentului. 

Polițiștii efectuează în prezent activități de căutare și verificare a autoutilitarei în cauză, în vederea identificării acestuia. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



Astăzi, 5 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mecanizatorilor din municipiu, o femeie ar fi căzută pe stradă în urma unui accident rutier. 


Polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai Serviciului Rutier s-au deplasat de urgență la fața locului pentru verificări specifice. 
 

La fața locului s-a deplasat  și un echipaj al ambulanței, fiind constatat decesul femeii, în vârstă de 70 de ani, din Brăila.  , transmite IPJ Brăila. 




În prezent, polițiștii efectuează activități de verificare în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii