Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentele zilei de marţi, 13 august

ro

14 Aug, 2013 00:00 2173 Marime text
Mai multe persoane au ajuns ieri la spital, după ce au fost implicate în accidente rutiere.

Primul a avut loc la ora 07.00. Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, un bărbat de 49 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanţa către Tulcea. În momentul în care a ajuns în localitatea Lumina, şoferul a surprins şi accidentat uşor o femeie, de 32 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Câteva minute mai târziu, un bărbat, 65 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Mamaia către strada Traian. După intersecţia cu bulevardul Ferdinand, şoferul a surprins şi accidentat cu partea din faţă un bărbat, de 42 ani, din localitatea Castelu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea stângă a conducătorului auto.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

Tot ieri, un bărbat, de 64 ani din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre strada Dezrobirii către strada Poporului. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Biruinţei, şoferul a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 76 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conform unei statistici a Serviciului Rutier Constanţa, în data de 13 august 2008, pe raza judeţului nostru, s-au produs şapte accidente rutiere soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor.

În data de 13 august 2009, în judeţul Constanţa, s-au produs şapte accidente rutiere soldate cu zece persoane rănite uşor. În data de 13 august 2010 s-au produs cinci accidente rutiere soldate cu cinci persoane rănite uşor. În data de 13 august 2011 s-au produs opt accidente rutiere soldate cu 15 persoane rănite uşor, iar anul trecut, pe 13 august, în judeţul Constanţa, s-au produs patru accidente rutiere soldate cu o persoană rănită grav şi patru persoane rănite uşor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii