Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. Accident rutier grav. Un tânăr decedat. Alți patru tineri răniți. Șoferul avea de o lună permis de conducere

ro

06 Jul, 2020 00:30 10014 Marime text
Polițiștii Compartimentului  Rutier din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au intervenit ieri, în jurul  orelor 21.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.
 
Conform primelor verificări un tânăr, în vârsta de 19 ani, din Sângeorz-Băi, conducea în comuna Leșu, județul Bistrița-Năsăud, pe DJ 172 E, un autoturism în direcția Leșu-Ilva Mică.

Pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de  trafic, într-o succesiune de curbe, acesta ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani, și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani, toți din Sângeorz-Băi, pasageri în autoturism, aceștia fiind transportați  la spital.

Conducătorul auto, și un alt pasager din autoturism, în vârstă de 19 ani, au refuzat transportul la spital.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din  culpă și vătămare corporală din culpă și  continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute. 

Reprezentații ISU și Electrica au acționat pentru îndepărtarea firelor de curent electric căzute, o dată cu stâlpul de curent electric, peste partea carosabilă.

Sursa foto: bistriteanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii