Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase pasageri clandestini, dispăruți de la bordul unei nave ancorate în Portul Constanța (foto + video)

ro

21 Nov, 2019 10:35 2995 Marime text
În data de 21.11.2019, în jurul orei 03.10, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați la supravegherea navei NORDIC Barents, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanța din direcţia Turcia, au fost anunțați de către un membru de echipaj despre faptul că cei șase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi.
 
Imediat, polițiștii de frontieră au efectuat controlul asupra navei și au alertat autoritățile locale și firmele de pază care își desfășoară activitatea în incinta Portului Constanța.
 
Garda de Coastă menționează că în permanenţă un echipaj al Poliţiei de Frontieră a supravegheat nava la scara acesteia, cu verificări constante ale încăperii în care aceştia se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei  02.30, când nu au fost constatate nereguli.
 
Sunt efectuate activități de căutare a celor șase cetăţeni algerieni, în cooperare cu structurile I.P.J. si I.J.J. Constanta, până în prezent fiind găsiți patru dintre aceștia, în zona Murfatlar. Pasagerilor găsiți le-a fost confirmată identitatea.
 
Totodată, sunt derulate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și identificarea persoanelor implicate, în cauză existând suspiciuni privind complicitatea echipajului  navei în săvârşirea faptei de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Sursă foto: Garda de Coastă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii