Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Chirciu reclamă serviciul Cosmote ca fiind „unul extrem de neserios”

ro

05 Nov, 2013 00:00 2656 Marime text
În urmă cu jumătate de an, şeful comunei Oltina, Gheorghe Chirciu, a decis să contracteze servicii de telefonie mobilă de la operatorul Cosmote. „Am luat un pachet cu cinci numere pentru primărie. Abonamentul este 250 de lei, şi ca preţ oferta este bună”, a explicat şeful autorităţii locale, declarându-se total nemulţumit de semnalul existent în reţeaua de telefonie mobilă. „Serviciul Cosmote este unul extrem de neserios pentru abonaţii din comuna Oltina.

În localitate semnalul este fluctuant, iar atunci când este înnorat se pierde total”, a declarat şeful autorităţii locale.
Primarul susţine că a făcut două adrese la Cosmote pentru a semnala acest neajuns. „În urma adreselor, mi-au transmis că de vină sunt aparatele, că nu ţine numai de ei”, a precizat primarul Gheorghe Chirciu. „Vin cu tot felul de oferte la noi în comună. Oferta cea mai bună e semnalul, care la ei ori este fluctuant, ori nu există.

La alte companii de telefonie mobilă lucrurile sunt simple - dacă ai semnal, ai, dacă nu ai, nu ai”, a mai spus şeful autorităţii locale.
Am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la Cosmote cu privire la lucrurile semnalate de primarul Gheorghe Chirciu. Până la închiderea ediţiei nu am primit niciun răspuns din partea operatorului de telefonie mobilă. În cazul în care vom primi un răspuns în zilele următoare, îl vom face public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Craciun Florin 05 Nov, 2013 15:38 Acelasi lucru l-am semnalat si eu in data de 26.10.2013 la serviciul "Relatii cu clientii". Mi-au spus ca o sa verifice si o sa fiu contactat, nu am fost contactat nici in ziua de azi. Speram ca o sa vada cineva de la COSMOTE acest articol si o sa incerce sa remedieze ceva.