Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria aşteaptă oferte pentru reabilitarea sistemului de irigat din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia

ro

27 Nov, 2019 00:00 1521 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa privind achiziţia lucrărilor de reparaţii, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemului de irigat existent în municipiul Constanţa. În municipiul Constanţa reţeaua de irigat are o lungime totală a conductelor principale şi secundare de aproximativ 20.000 ml. Ea este alimentată astfel:
- de la staţia de pompare SP Tăbăcărie de pe malul lacului Tăbăcărie şi deserveşte: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat, parcul Primărie, parcul Gară, parcul Casa de Cultură şi extindere Faleză Cazino-Poarta 1 şi 2.

Reţeaua de irigat spaţii verzi din municipiul Constanţa are un număr total de 200 de hidranţi, la care sunt conectate aspersoare rotative. Totodată, reţeaua de irigat spaţii verzi care deserveşte staţiunea Mamaia are o lungime totală a conductelor principale şi secundare de aproximativ 23.000 ml şi deserveşte suprafaţa de gazon cuprinsă pe malul lacului Siutghiol şi suprafaţă de spaţiu verde aferentă hotelurilor între hotel Parc şi hotel Caraiman.Pe traseul reţelei se află 300 de hidranţi la care se pot racorda 300 de aspersoare.
 
Propunerile vor fi transmise la adresa de email: servicii.publice@primaria-constanta.ro, la sediul din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa. Data limită transmitere propuneri este 02.12.2019.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii