Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Vrancea își deschide punct de lucru pe plaja Corbu, județul Constanța

ro

05 Jul, 2023 00:00 1088 Marime text
foto: Apele Române Asociatul unic al Nomad Expert Management - S.R.L. a publicat la dată recentă, pe 3 iulie 2023, cea mai recentă decizie luată în urma ședinței din data de 8 iunie 2023.
 
Mai precis, asociatul unic Elena Ghimici, deţinător al 100% capital social al societăţii, în baza prevederilor art. 202, alin.2 al Legii nr. 31/1990, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, a decis următoarele:
 
  • Deschidere punct de lucru în sectorul plaja CORBU-NĂVODARI, sub sectorul 2, satul Corbu, com. Corbu, jud. Constanţa conform Contract de Asociere în participaţie nr. 03 din 28.05.2023.
  • Autorizarea următorului cod CAEN: 7721 - Activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv.
 
Despre Nomad Expert Management
 
Firma este înființată în anul 2021, iar conform termene.ro, societatea a raportat, pentru anul 2022, un profit de 12.517 lei și o cifră de afaceri de 20.888 lei. Sediul social este pe bulevardul Brăilei nr. 45 din Focșani, județul Vrancea. Activitatea principală constă în „Activități de consultanță pentru afaceri și management”. Elena Ghimici este asociat unic și administrator. Ea mai apare în compania Relevant Rent Up SRL.
 
Firma s-a numit initial Nomad Lux Tehnology SRL, iar în iulie 2022 s-a redenumit în Nomad Expert Management SRL. Conform Registrului Comerțului, firma se numește în prezent Amaelcont SRL, modificare ce nu s-a publicat până la momentul afișării articolului în Monitorul Oficial al României.  
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Delfin mort observat în mare în Mamaia Nord (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii