Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 25 noiembrie 2022. Se anunță forfotă multă la locul de muncă pentru una dintre zodii

ro

25 Nov, 2022 09:29 1172 Marime text
HoroscopBerbec

Relatiile cu străinătatea si studiile pe termen lung sunt și astăzi teme principale. Bunul mers al acestora este dependent de felul în care gândești și felul în care comunici. Detașează-te de situațiile în care te afli și analizează pe îndelete ce anume te nemulțumește. Cineva din anturajul apropiat, fie o rudă, fie un prieten te poate ajută să te lămurești.

Taur

Deorece gândirea și comunicarea sunt viciate astăzi, este bine să fii prudent în privința banilor și bunurilor comune cu alții. Un prieten, îți poate oferi informații deosebite vizavi de veniturile pe care obții dintr-o colaborare sau vizavi de investițiile pe care ar trebuie să le faci tu. Hotărășete tu singur ceea ce faci cu banii și bunurile tale.

Gemeni

Răscolirile din segmentul partenerial continuă și astăzi, dar de această dată apar lămuriri vizavi de motivațiile celorlalți în raport cu tine. Este bine să iei aminte la spusele partenerilor și apoi să te gândești pe îndelete ce ar trebui să îmbunătățti fie în mentalitatea ta, fie în comportamentul tău, astfel încât să primești și aprecieri din partea celorlalți.

Rac

Și astăzi ai multe și mărunte de făcut la serviciu sau acasă, în plan personal. Alege prioritățile și detașează-te de tumultul cotidian. Oboseala se acumulează, riscând să te tot confrunți cu neplăceri serioase și pe termen lung. Ceva gândești sau apreciezi incorect vizavi de muncă și implicațiile ei sau vizavi de sănătate. Prudență și îngrijește-te mai mult!

Leu

Folosește această zi pentru a pune la punct situațiile dintre tine și persoana iubită sau dintre tine și copii. Neplăcerile pornesc de la banii și bunurile comune. Cei dragi au alte planuri de investiții decât ai tu. Este bine să găsești un numitor comun, iar dacă acesta nu se întrezărește încă, ai răbdare că va apărea la momentul potrivit.

Fecioara

Astrele iti recomanda și astazi să te ocupi de casă și de familie. Chiar dacă poate sunt mulți aceia care îți obstrucționează bunul mers al vieții de familie, tu găsește une chilibru între ceea ce ai de făcut în afara casei și cee ace ai nevoie sau trebuie să faci în casă și pentru membrii familiei. Seara este potrivită taifasului împreună de cei dragi.

Balanta

Se pare ca tu și astăzi trebuie să te ocupi de rezolvarea unor chestiuni în diverse locuri. Călătoriile pe distanțe scurte se evidențiază, iar scopul lor îl poți rezolva cu succes. Primești ajutor din partea unor apropiați, fie că îți oferă informații deosebite, fie că îți înlesnesc anumite relații cu instituții oficiale sau cu alte persoane care te pot ajuta.

Scorpion

O zi în care, pe de o parte, poți primi bani, cadouri și recompense, iar pe de altă parte, poți cheltui fără prea mari restricții. Totuși, există ceva blocaje din partea altora, care fie te impulsionează să cheltuiești pentru ei și mofturile lor, fie te sfătuiesc să investești în ceva sau într-un fel total necunoscut ție. Tu fă doar ce crezi tu de cuviință.

Sagetator

Și astăzi ești vedetă și te simți plin de energie. Chiar dacă este probabil să simți oboseală, tot vei insista să te ocupi de treburi diverse. Sunt momente excelenete de a te ocupa în mod special de tine și de ceea ce îți este ție util acum și pe termen mediu. Pe de altă parte, poți fi de ajutor și altora.

Capricorn

Ar fi bine dacă și astăzi ai fi discret și preocupat numai de tine și treburile tale personale. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelatii legate de evenimentele si oamenii din preajma ta. Sanatatea este vulnerabila. Exista varianta recidivarii unor afectiuni, de aceea ocup-te și de îmbunătățirea stării tale fizice. Relatiile cu colegii sunt distonante.

Varsator

Energia zilei îți aduce și astăzi în preajmă prieteni și persoane influente în mediul socio-profesional în care activezi. Este agreabilă atmosfera dintre tine și aceste persoane, însă poate fi deteriorată de către aspectele financiare. Implicarea într-un proiect comun cu aceste persoane sau ieșirea la un restaurant presupune să plătești tu sume consistente. Prudență!

Pesti

Este multă forfotă și astăzi în mediul profesional, la locul de muncă. Chiar dacă sunt șanse bune de promovare pe scara ierarhică sau unii șefi te susțin, ceva din comportamentul tău sau cineva din familie, obstrucționează armonia de la locul de muncă. Fii prudent, deoarece, opozițiile celor dragi și apropiați se vor remarca multă vreme.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii