Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Destinația Anului 2023 Mamaia a câștigat competiția la secțiunea stațiuni turistice! Municipiul Constanța nu a avut nicio șansă în fața tripletei Brașov- Iași - Oradea!

ro

27 Apr, 2023 21:26 2412 Marime text



Primăria Constanța a anunțat cu puțin timp în urmă că stațiunea Mamaia a obținut un punctaj de 66,66% în cadrul competiției DESTINAȚIA ANULUI 2023!

Mamaia a concurat cu stațiunile Rodna, Polovragi, Ocnele Mari, Vama Buzăului, Săcuieu și Călimănești.

 
Președintele OMD, George Măndilă, participă la Iași, în aceste momente, la festivitatea de premiere, care are loc la Palatul Culturii, în Sala Voievozilor.

Vă reamintim,Constanța și Mamaia au intrat în cursa pentru DESTINAȚIA ANULUI 2023 iar Primăria Constanța a lansat un apel pentru mobilizare.

„Să îi facem pe românii de pretutindeni să voteze pentru Constanța, orașul pe care îl iubim“ - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe platforma https://www.destinatiaanului.ro/ constănțenii au putut vota Constanța la categoria ORAȘE CARE INSPIRĂ și Mamaia la categoria STAȚIUNI TURISTICE.

Votul a început pe 20 martie și s-a încheiat pe 07 aprilie 2023.

Așa cum era de așteptat, Constanța nu avut nicio șansă  la categoria „Orașe care inspiră”. Brașov a obținut primul loc, Iași, locul al doilea și Oradea, locul al treilea în clasament. la această categorie au mai concurat alături de premiate și de Constanța, municipiile Timișoara și Râmnicu Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii