Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce închide Primăria Constanţa bulevardul Tomis timp de 23 de ore

ro

24 May, 2016 00:00 3202 Marime text

 
Începând de astăzi, de la ora 8.00, până miercuri, 25 mai, ora 7.00, bulevardul Tomis va fi închis din cauza lucrărilor de reabilitare a tramei stradale.
 
Anunţul a fost făcut de Primăria municipiului Constanţa şi SC Confort Urban SRL, care au precizat că circulaţia pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia şi strada Decebal, va fi închisă de astăzi, ora 8.00, şi până miercuri, 25 mai, ora 7.00.
 
Precizăm că lucrările executate la bulevardul Tomis constau în reabilitarea tramei stradale, pavarea trotuarelor, amenajarea de parcări şi de benzi pentru biciclişti. Este pentru a doua oară când se dispune această măsură. Pe data de 20 mai, circulaţia pe acelaşi tronson rutier a fost oprită timp de cinci ore. Conducătorilor auto li se recomandă să utilizeze arterele rutiere paralele bulevardului Tomis.
 
Lucrările de reabilitate a bulevardului Tomis sunt executate de societatea Confort Urban SRL. Muncitorii au refăcut trotuarele de pe partea stângă a bulevardului, pe sensul de mers spre Piaţa Ovidiu, iar acum sunt reabilitate şi trotuarele de pe partea dreaptă. De asemenea, vor fi amenajate benzi pentru biciclişti şi locuri de parcare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii