Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spune că a fost apostrofat şi jignit la meci, dar două persoane îl contrazic Arbitru de fotbal, acuzat că inventează în raportul de joc

ro

03 Oct, 2012 01:00 4425 Marime text

fotbal_sursa_foto_frf-ajf.ro1.jpgLaurenţiu Ciuchiţă, centralul meciului CFR Constanţa - CS Eforie, încheiat cu scorul de 4 la 2 în favoarea primei echipe, susţine că, la finele confruntării, a avut parte de cuvinte dure din partea oficialilor echipei gazdă. Partida s-a jucat în etapa a opta a Ligii a IV-a constănţene.

Deşi CFR s-a impus la diferenţă de două goluri, conducătorii formaţiei gazdă nu au fost mulţumiţi de arbitrajul lui Laurenţiu Ciuchiţă. Centralul partidei a menţionat în raportul oficial că, după încheierea meciului, doi reprezentanţi ai formaţiei învingătoare i-au adresat cuvinte tari în vestiar. „Cavalerul" este însă contrazis.

„Eram la cabină, când o persoană din conducerea CFR-ului, Radu Gheorghe, m-a apostrofat, spunându-mi că am stricat jocul, că am venit să fur. De asemenea, încă o persoană de la CFR, nu ştiu cum se numeşte, dar o descriu, înalt, cu burtă, dolofan, brunet ca şi pigment, m-a jignit: «Nenorocitule, ai venit să ne furi, să nu mai vi (sic!) la noi niciodată sau când vi (sic!) aici să zici săru mâna. Boule, uită-te la mine când vorbesc cu tine!", a scris arbitrul în foaia de joc.

„A făcut meciul praf"

fotbal_sursa_foto_facebook.jpgCFR are însă o cu totul altă versiune, respingând acuzele arbitrului. „Laurenţiu Ciuchiţă e un om care vrea să iasă în faţă tot timpul. Asta i-am şi spus şi faptul că fluieră aiurea, cu două jumătăţi de măsură. Atât şi nimic mai mult. Nu e adevărat ce a scris în foaie. A făcut meciul praf. A văzut toată lumea. Observator a fost Vasile Mihu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa", a spus Radu Gheorghe, secretarul clubului CFR.

Arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a fost criticat şi de şeful AJF-ului local, care, în ce priveşte cele scrise de „cavaler" în raport a remarcat că „este pur şi simplu o invenţie". „Am fost în cabină la final şi nu am auzit aşa ceva. Că l-o fi înjurat cineva din tribună, e altceva, dar să primească apostrofări, acuze şi cuvinte grele, cum susţine, de la şefii CFR-ului, nu. În plus, după părerea mea, a arbitrat foarte prost. Observatorul de arbitri îi va face raport. Nu a influenţat rezultatul final, pentru că gazdele s-au impus cu 4 la 2, dar absolut toate deciziile nu le-a cântărit cu aceeaşi măsură. Dau numai două exemple de erori, capitale. A inventat un 11 m împotriva gazdelor, iar în minutul 86, la scorul de 2 la 1 în favoarea CFR-ului, a validat un gol al lui CS Eforie precedat de un henţ. Şi au mai fost şi alte greşeli", a declarat Vasile Mihu.

Nu le-au plătit arbitrilor baremele

La finele partidei Farul Tuzla - Fulgerul Chirnogeni, încheiată la egalitate, scor 5 la 5, în Seria Est a Ligii a V-a, oficialii meciului au avut parte de o surpriză neplăcută, formaţia gazdă neplătind indemnizaţiile de arbitraj şi cheltuielile de transport pentru arbitri şi observator. În aceste condiţii, arbitrul Adrian Stângă, din Agigea, a oprit carnetele de legitimare ale jucătorilor Farului.

În plus, după ce meciul s-a încheiat, jucătorul Andrei Bereanu, de la Fulgerul Chirnogeni, a primit cartonaşul roşu, pentru că i-a adresat cuvinte obscene asistentului Vlăduţ Ungureanu.

Jucător şi arbitru loviţi

Formaţia de Liga a IV-a Vulturii Cazino Constanţa s-a ales cu terenul suspendat o etapă şi cu o amendă de 300 de lei, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de acasă cu Sparta Techirghiol, din etapa a şaptea, scor 4 la 4. În rapoartele oficiale, s-a menţionat că portarul echipei din Techirghiol a primit un pumn de la un spectator, care ar fi fost provocat însă de jucător.

Meciul de juniori dintre cele două formaţii a fost omologat cu scorul de 3 la 0 pentru gazde, după ce oaspeţii s-au retras de pe teren în minutul 70, deşi conduceau în acel moment cu 4-3. Sparta a acuzat că ultimul gol primit a fost neregulamentar, iar arbitrul Tiberiu Barbatos a aşteptat trei minute, după care a fluierat finalul jocului. Cavalerul precizează în raport că a fost strâns de gât şi lovit de antrenorul echipei din Techirghiol, care din această cauză a fost suspendat drastic şi amendat.

Mai puteti citi:

Echipa de tenis de la LPS începe calificãrile pentru Divizia B

Perechea Tecău - Lindstedt a ajuns în sferturi la Beijing

Doi scrimeri constănţeni se duelează în circuitul european de cadeţi

Juniorii Academiei Hagi îşi măsoară forţele cu bulgarii

Voinţa Cochirleni, masacrată la Valea Dacilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 03 Oct, 2012 12:40 Ciuchita ,mai bine te-ai tine de fitness, lasa arbitrajul deoparte. Nu inteleg de ce il sustine Onita , unde a arbitrat a iesit scandal