Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natalia de la Chocolitious „prinde" Rădăcini (Motors) Citroen C4, acum şi în varianta dulce (galerie foto)

ro

07 Feb, 2011 01:58 5386 Marime text
cap_9.jpg „Este pentru prima dată când facem o maşină «în aer», cu spaţiu gol sub ea, care dă impresia că stă pe roţi"

Cu ocazia lansării noului showroom Rădăcini Motors, publicul constănţean a avut ocazie să cunoască şi modelul Citroen C4.

tort_natalia_tort_2.jpgDacă revistele de specialitate spun despre C4 că „undeva, acolo, sigur este măcar o persoană care încă mai caută butonul prin care să transforme C4 într-un robot care dansează", iată că acum noua variantă de la Citroen te face să te lingi pe degete. Asta, pentru că Natalia Petrovici de la Chocolitious a transformat automobilul într-un deliciu gastronomic, un tort reprezentând un C4 roşu, gata de mâncat, nicidecum de condus. Dar, este imposibil ca Citroenul din pastă de zahăr să nu te facă să pofteşti şi la varianta originală, pe patru roţi, un melanj unic de creativitate şi tehnologie care se diferenţiază printr-un stil deosebit, ce alternează linii curbe şi drepte, linii sculpturale şi finisaje de o calitate remarcabilă. „Am lucrat la tortul Citroen C4 de la 06.00 seara, până la 13.00 a doua zi. A ieşit o maşinuţă foarte frumoasă, pe care am încercat să o aducem cât mai aproape de faţa surorii ei mai... mari. Este pentru prima dată când facem o maşină «în aer», cu spaţiu gol sub ea, care dă impresia că stă pe roţi. Amuzant este că abia pe la jumătatea nopţii mi-am dat seama că sunt două variante de C4, din cele două broşuri pe care le primisem ca model. Dar a ieşit foarte bine, până la urmă, pentru că Citroen C4 este o maşină frumoasă, dar şi culoarea este una foarte frumoasă", povesteşte Natalia de la Chocolitious.

Construit pentru a rezista

Cât despre maşina în mărime naturală, o puteţi găsi la Rădăcini Motors, showroom-ul de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186B (zona Pod IPMC), la un preţ de pornire de 10.290 de euro cu TVA şi trei tichete REMAT incluse. Varianta disponibilă la acest preţ este echipată cu aer condiţionat, ABS + EBD + AFU, computer de bord, geamuri electrice faţă, oglinzi exterioare electrice şi încălzite, pilot automat, şase airbag-uri, radio CD cu mp3, conexiune USB şi Bluetooth şi proiectoare de ceaţă cu funcţie cornering. Silueta noului C4 degajă robusteţe şi stabilitate. Stilul interior combină confortul la bord, rafinamentul şi tehnologia cu cel mai mare portbagaj din această clasă. Tehnologia micro-hibridă eHDI cu sistemul Stop&Start protejează mediul înconjurător şi oferă experienţa unui condus economic. La orice oprire, la semafor de exemplu, motorul se opreşte, iar la ridicarea piciorului de pe pedala de frâna, motorul redemarează automat şi instantaneu, fără nicio intervenţie a şoferului. Sistemul Stop&Start este un sistem cu demaraj mai rapid cu 40 %, silenţios, fără vibraţii şi adaptat utilizării zilnice, care vă va schimba total concepţia asupra condusului. Noua generaţie de motorizări de înaltă tehnologie cuprinde trei motoare pe benzină între 95 şi 155 CP şi patru motoare diesel între 90 şi 150 CP. Gestiunea inteligentă a consumului, în cazul motorizărilor ce dispun de cutie manuală, este facilitată de Indicatorul de Schimbare a Rapoartelor de Viteză. Din orice punct de vedere, noul C4 este construit pentru a rezista, fiind testat peste două milioane de kilometri înainte de a fi comercializat.

Chocolitious - strada Ecaterina Varga nr. 17 Constanţa

http://www.chocolitious.net/

Rădăcini Motors Constanţa - showroom Citroen, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186B (zona Pod IPMC)

http://constanta.radacinimotors.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii