Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Activitate preventivă la gară

ro

13 Oct, 2021 10:55 721 Marime text
Nr.  68670 din 13 octombrie 2021                                                                              
 
POLIȚIȘTII DE LA TRANSPORTURI TRANSMIT RECOMANDĂRI PREVENTIVE PELERINILOR
 
 
La data de 12 octombrie a.c., având în vedere că pelerinii vin cu trenul, în municipiul Iaşi, pentru a participa la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, poliţiştii de la Prevenire împreună cu cei de la Transporturi şi cu jandarmii ieşeni au desfășurat o activitate preventivă în Gara Mare, din municipiul Iaşi.
 
În cadrul activității, pelerinii au primit de la poliţişti şi jandarmi sfaturi și pliante cu recomandări preventive pentru a evita victimizarea și implicarea, în orice mod, în fapte antisociale.
 
Astfel, polițiștii le-au recomandat pelerinilor să îşi supravegheze bunurile şi valorile pe care le au asupra lor, în special atunci când se află în zone aglomerate.
 
De asemenea, aceștia au fost sfătuiți să nu își lase bagajele nesupravegheate și nici să nu le încredințeze unor persoane necunoscute.
 
Totodată, poliţiştii şi jandarmii le-au transmis persoanelor să nu uite de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARSCoV-2: să poarte masca de protecţie, inclusiv în spaţiile publice deschise, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii