Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă a semnat un contract cu o firmă din Arad. Despre ce este vorba (document)

ro

05 May, 2020 00:00 2797 Marime text

Primăria orașului Cernavodă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția contractului aferent „Modificare contractuală conform art. 221 din legea 98/2016, în vederea achiziționării de servicii suplimentare la Contractul de prestări servicii nr. 7001 din 02.03.2017”.

Atribuirea contractului a avut loc la data de 14 aprilie 2020, rezultatul apărând la data de 23 aprilie, conform licitatiapublica.ro.
Obiectul contractului constă în achiziționarea de Servicii suplimentare la Contractul de prestări servicii nr. 7001 din 02.03.2017 Asistență tehnică pentru Managementul Implementării și Supervizarea lucrărilor pentru „Circuite Secundare și puncte termice aferente extinderii rețelei de termoficare, PT. Amplasament str. I.D. Chirescu, colț cu str. Revoluției, PT. 35, PT. 43, extindere circuit agent primar pe str. Prelungirea Seimeni (între str. Prelungirea Victoriei și indicator ieșirea din localitatea Cernavodă - limită intravilan), ulterior și construire de puncte termice și racorduri Oraș Cernavodă”, Proiectare și Execuție”.
90.378 lei este valoare finală a contractului, câștigătorul licitației fiind .A.S.A. Servicii Ecologice SRL. În 2017, firma și-a schimbat numele în FCC Environment România SRL.

Despre FCC Environment România SRL


Societatea a fost înființată în anul 2002, cu sediul social în Arad, zona CET – Șoseaua Centura Nord. Capitalul social al firmei este de 2.880.700 lei, integral vărsat. Asociați în firmă sunt FCC Austria Abfall Service A.G., cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 1% și FCC Environment CEE GMBH, cu o cotă de paritcipare de 99%. Administratorul firmei este Florian Pop. Firma are ca activitate principală „Tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase”.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii