Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Nuclearelectrica şi o firmă din Viena (document)

ro

05 Dec, 2015 18:04 953 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract intitulat „ansamble cartuşe filtrante”, locul principal de livrare fiind în Cernavodă.
 
Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Pall Austria Filter GmbH, cu sediul în Thaliastrasse, Viena. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 122240.00 euro, fără TVA, în timp ce valoarea totală finală a fost de 121600.00 euro, fără TVA, cu un echivalent de 536,706 lei.   
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii