Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de verificarea ascensoarelor care aparţin CFR Constanţa (document)

ro

25 Jul, 2019 00:00 2053 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru servicii de întreţinere, verificări periodice şi reparaţii pentru ascensoarele şi platformele ridicătoare de pe raza SRCF Constanţa. Atribuirea a avut loc la data de 18 iulie 2019.
 
În cadrul lucrărilor de extindere şi reamenajare a spaţiilor oferite publicului călător şi agenţilor comerciali din staţiile CF Constanţa Oraş, Călăraşi Sud şi Slobozia Veche, a fost prevăzută şi montarea de ascensoare şi de instalaţii de ridicat pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.
 
Valoarea totală a achiziţiei este de 22.000 de lei. BBD Lift Ro este firma câştigătoare. Societatea câştigătoare a luat fiinţă în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social este de 30.600 de lei. Asociaţi în firmă sunt Balkan Development Turism SRL, cu o cotă de participare de 0,3%, şi Lucian Aiftincăi, cu o cotă de 99,7%. Administrator în firmă este Gheorghe Goga. Domeniul principal de activitate constă în repararea maşinilor. Pentru anul 2018, societatea a raportat 30 de angajaţi, la o cifră de afaceri de 2.672.836 de lei, având un profit de 546.498 lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii