Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a constituit Asociaţia Umanitară Iulia Andreea Movilă Despre tragicul accident în care a murit eminenta studentă din Mangalia

ro

23 Sep, 2015 07:23 4540 Marime text
La începutul acestei luni Judecătoria Mangalia-Secţia Civil a soluţionat dosarul cu numărul de înregistrare 3137/254/2015 din 27 august 2015.

Astfel, la 2 septembrie, instanţa a admis cererea de acordare personalitate juridică şi a dispus înscrierea Asociaţiei Umanitare Iulia Andreea Movilă în Registrul asociaţiilor deschis la Judecătoria Mangalia.

Despre Iulia Andreea Movilă

Iulia Andreea Movilă era din Mangalia şi studia la University of Brighton după ce absolvise Liceul economic din localitatea sa de baştină.
În iarna anului 2013 venise acasă pentru a petrece sărbătorile şi în ziua de 29 decembrie, jurul orelor 17.00, tânăra în vârstă de 20 de ani, conducea autoturismul pe DJ 394, dinspre Pecineaga către Dulceşti.
Ajungând la intrarea în Dulceşti, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, a părăsit partea carosabilă, şi s-a răsturnat.
Studenta, care era singură în autoturism, a murit pe loc.
Potrivit unei declaraţii date la vremea respectivă de Lili Pâslaru, primarul comunei Pecineaga, pentru ZIUA de Constanţa, familia tinerei îşi cumpărase o casă de odihnă în Pecineaga, în urmă cu aproximativ zece ani.
Iulia Andreea Movilă a fost înmormântată în ziua de 1 ianuarie 2014.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii