Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA anunță presiuni scăzute în mai multe cartiere din Constanța

ro

30 Apr, 2018 19:01 1270 Marime text
Echipele de intervenție estimează remedirea avariei în jurul orei 19,00. Având în vedere traseul conductei, cu o lungime de peste 17 km, perioada de umplere și intrare în presiune este de aproximativ 7 ore.

Pentru a asigura debitul de apa la stația Palas, s-au făcut manevrele de vane pentru a suplimenta o parte din necesarul de apă de la sursele Caragea-Dermeni, printr-o conductă de siguranță. Având în vedere consumurile înregistrate în această perioadă, dar și faptul ca suplimentarea debitului din sursa Caragea – Dermeni, nu acoperă tot necesarul de apă, în intervalul 30 aprilie, ora 18,00 – 01 mai, ora 02 noaptea, furnizarea apei din stația Palas se va face cu presiuni scazute până în jurul orei 02,00 noaptea.

În această situație, constănțenii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I și Inel II vor avea apă la robinete la presiuni scăzute, iar cei de la etajele superioare ale blocurilor vor suferi de lipsa apei în această seară în intervalul orar 18,00 – 02,00 noaptea.

”Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati de aceste avarii si le dam asigurari ca echipele noastre de interventie fac tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile la parametrii optimi”, anunță RAJA SA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii