Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine a ales publicul să meargă în marea finală de la Românii au Talent

ro

14 May, 2016 09:55 2400 Marime text
Show-ul de televeziune „Romanii au talent” a dat startul semifinalelor Live. Ieri au urcat e scenă alți 12 concurenți încercând că facă tot posibilul să le iasă numărul ca la carte pentru a ocupa un loc în marea finală. Dintre toți cei care și-au etalat talentele aseară trei dintre ei au mers mai departe în finală.
 
Astfel, în urma voturilor publicului, primii concurenți care merg în marea finală de la „Romanii au Talent”, difuzată de Pro TV, sunt: Florin Bontea, Manuel Chivari și Cezara Blioju.
 
Primul care a fost ales de românii de acasă a fost Florin Bontea. Acesta a impresionat prin dansul său, povestea sa de viață, dar mai ales talentul.
 
Manuel Chivari, elevul de 18 ani, a fost ales al doilea de către public, Acesta a interpretat piesa lui Bruno Mars, „Just The Way You Are”, iar asta i-a asigurat un loc în marea finală și o șansă la premiul de 120.000 de euro. De asemenea, Manuel are și el o poveste impresionantă, lucru care a contat pentru cei care au votat.
 
Cel de-al treilea concurent favorit al oamenilor de acasă și câștigătorul ultimului loc în finală a fost Cezara Blioju, care și-a arătat dragostea față de dansul contemporan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii