Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:08 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană, despre audierea la DNA „Nu există nicio umbră de îndoială la adresa mea”

ro

14 May, 2015 15:07 813 Marime text
 
Liderul PSRO Mircea Geoană a declarat astăzi că a fost citat miercuri la DNA în calitate de martor, subliniind că nu exista nicio acuză la adresa sa, informează Agerpres. 

„Atunci când voi fi solicitat ca martor, cum a fost cazul și într-o altă discuție cu privire la perioada 2009 sau perioada în care am fost președintele PSD, voi răspunde pozitiv indicațiilor pe care le primesc. Ieri s-a întâmplat exact același lucru. Nu există nicio umbră de îndoială, de incriminare la adresa mea, nu există niciun fel de acuză, niciun fel de îndoială cu privire la probitatea, onestitatea și integritatea mea. Este principalul meu atribut în politică", a declarat Mircea Geoană. 

„Dacă alții au făcut și au greșit, oricât de mult aș fi lucrat cu unii sau cu alții, pentru că sunt mulți cei cu care am lucrat în politică, fiecare răspunde pentru faptele sale. Deci, dorm liniștit cu capul pe pernă și voi continua să fac politică atâta vreme cât energia îmi permite și am sprijinul oamenilor", a mai spus fostul lider PSD. 

Mirca Geoană a fost audiat miercuri la DNA în care este arestat preventiv Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5. Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii