Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de oameni au semnat o petiție împotriva unui tânăr din 23 August care ar fi omorât un câine agresiv

ro

08 Feb, 2016 11:09 2875 Marime text
 
O petiție online a fost semnată de peste 3.000 de persoane care sunt împotriva unui caz revoltător. Este vorba despre un bărbat ce a spus că fiul său ar fi omorât un câine care a atacat două persoane.
 
Bărbatul a postat următorul mesaj: „Câine ucigaș care era să omoare trei persoane, nu se știe proprietarul. Din județul Constanța, 23 August, sat Moșneni”, la care a atașat fotografii în care câinele apărea legat cu sârmă de picioare. Întrebat de internauți ce s-a întâmplat cu acest câine, bărbatul a răspuns „l-a omorât băiatul meu, a rănit grav două persoane”.



 
În present am intrat pe pagina persoanlă a bărbatului de Facebook, însă acesta nu mai are publicat acest mesaj.
 
Atât pe pegina de internet unde este susținută petiția cât și pe Facebook oamenii susțin că acest gest este de neconceput, dorind ca prin semnarea petiției să stopeze astfel de gesture criminale care au loc tot mai des în România.
 
Tânărul care ar fi ucis câinele agresiv din rasa Pittbul sau Amstaff ar fi din localitatea 23 August din Constanța.
 
„Nu ezitați să DISTRIBUIȚI PETIȚIA!! Nu trebuie să stăm fără să facem nimic, în ultima vreme tot mai multe persoane se laudă pe fb. cu poze în care maltratează animale !! Cerem autorităților române să se sesizeze în cazul Mircea Stoica din Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța! Acesta a schingiuit și într-un final a ucis un câine din rasa Pittbul!! Câinele a fost legat în lanț, legat cu sârmă de picioare după care a fost sugrumat de fiul lui Mircea Soica în timp ce acesta filma toată scena!!”, este descrierea petiției.
 
Am încercat să luăm un punct de vedere și de la primarul din 23 August, Mugur Viorel Mitrana. Când vom avea un răspuns de la acesta, îl vom publica.
 

Petiția o puteți vedea pe: petitieonline.com

Sursa foto: petitieonline.com,

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii