Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendii în această noapte, în judeţul Tulcea. Unde au intervenit pompierii (galerie foto)

ro

26 Apr, 2019 07:19 1990 Marime text
În această noapte, în jurul orei 23:10, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Băltenii de Jos, unde un incendiu de vegetație uscată amenința să se extindă și la 2 pensiuni.

Spre locul intervenției s-au deplasat 12 subofițeri cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 microbuz, 1 ambarcațiune tip RIB și 1 motopompa.

Întrucât localitatea este pe malul opus al brațului Sfântu Gheorghe, pompierii au fost nevoiți să treacă Dunărea cu 1 barcă tip RIB.

Potrivit ISU Delta Tulcea, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 10 hectare de vegetație uscată și stuf, existând riscul să se propage și la 2 pensiuni. Una din ele având acoperișul din stuf.

Salvatorii au limitat propagarea incendiului, salvând cele 2 pensiuni.

Misiunea s-a încheiat la ora 02:00. Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații deschise.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 00:40, pompierii din cadrul Secției Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un grajd din zona localității Măcin.

Astfe, 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la locul intervenției unde ardea vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 hectar, în apropiere neexistând nici un grajd.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii