Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Mandate puse în aplicare de polițiști. Ce pedepse vor executa cei încarceraţi

ro

23 Oct, 2018 14:38 889 Marime text

Poliţiştii constănţeni au pus în aplicare mai multe mandate de arestare.

Astfel, la data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat, pe raza municipiului Constanța, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat, pe raza municipiului Constanța, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Liești a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 5 luni închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză a fost escortate și încarcerate în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii