Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Școlii Gimnaziale nr. 29 Mihai Viteazul Constanţa se va numi Biblioteca Ana Ruse

ro

22 Sep, 2018 14:53 1266 Marime text
 
Luni, 24 septembrie 2018, drapelul Școlii Gimnaziale nr. 29 Mihai Viteazul va coborâ în semn de profund respect față de cei care și-au dedicat viața învățământului constănțean și au contribuit la creșterea renumelui școlii noastre în comunitate.


Să ne aducem aminte că rolul școlii nu este acela de a se întrece cu toate invențiile și inovațiile lumii contemporane, ci acela de a rămâne reper în viața tuturor, de a naște emoții, de a construi amintiri, de a uni oameni.

Să ne oprim așadar din ritmul alert în care trăim și să ne aducem aminte de oamenii dragi ai școlii, să le mulțumim încă o dată pentru curajul de a plămădi aluatul fraged din care au crescut generații intregi, să le multumim pentru priceperea și dăruirea cu care au slujit educația.

Pe toți aceștia îî vom regăsi la loc de cinste, în galeria de onoare a școlii, eveniment înscris în calendarul de activități dedicate centenarului românesc și jubileului Școlii Gimnaziale Nr. 29 Mihai Viteazul.
 
Toți cei care simțiți ca noi sunteți așteptați să aduceți un ultim omagiu domnei Ana Ruse, distins profesor, unul din modelele demne de urmat de către elevii și părinții școlii noastre, au transmis reprezentanţii instituţiei.


In memoriam, biblioteca școlii se va numi Biblioteca Ana Ruse.

Se vor ține momente de reculegere între orele 10.35- 10.45 și 14.50- 15.10, iar porțile școlii rămân deschise în această zi pentru toți cei care doresc să aprindă o lumânare în locul unde cu devotament a slujit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii