Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autobuz răsturnat pe DN 38, între Topraisar și Amzacea, județul Constanța. Opt victime (galerie foto)

ro

31 May, 2019 20:38 12044 Marime text
Un acccident rutier a avut loc  vineri seara, între localitățile Topraisar și Amzacea din județul Constanța. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. Potrivit primelor informații, opt persoane au fost rănite. Acestea nu sunt încarcerate.

La fața locului intervin trei echipaje SAJ B2, două SMURD B și un echipaj SMURD C.

Potrivit ISU Constanța, șase persoane au afecțiuni minore iar două persoane au traumatisme.

Trei persoane vor fi transportate la spital, una de către SMURD B și două de echipaje SAJ, iar alte cinci persoane refuză transportul la spital. Toate cele trei victime sunt conștiente.

UPDATE: Potrivit IPJ Constanța, din primele date, este vorba despre un autoturism, care, pe DN 38, la ieșire din Topraisar, at fi avut o explozie la unul dintre pneuri și s-a răsturnat.
 
Trei persoane au fost transportate la spital, cooperante, alte patru primesc îngrijiri la fața locului.

În autoturism se aflau opt persoane iar cursa era privată. Aceștia erau muncitori necalificați care se întorceau de la locul de muncă.

UPDATE, ora 22.00: În jurul orei 20:20, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, în afara localității Topraisar, dinspre Topraisar către Amzacea şi, ajungând la km 22, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei pasageri, toți bărbați, în vârstă de 45 ani, 30, respectiv 55 de ani.

Sursă foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii