Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie constănţeni! Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis

ro

26 Sep, 2018 20:14 1148 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa, prin S.C. Confort Urban, începe mâine dimineaţă lucrările de pregătire a trotuarelor în vederea asfaltării pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada  Poporului şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Mâine seară se va lucra şi la turnarea asfaltului pe porţiunea decopertată deja pe bulevardul Tomis, între străzile Farului şi Poporului.

Primăria Municipiului Constanța face, din nou, apel către constănțenii care locuiesc în zonele în care se efectuează lucrări de asfaltare să nu staționeze sau să parcheze pe trotuare şi partea carosabilă, pentru ca lucrările să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii, transmite Primăria.

 
Asfaltarea carosabilului pe bulevardul Tomis, porţiunea cuprinsă între străzile Farului şi Poporului, va fi efectuată joi şi vineri noapte, iar reabilitarea trotuarelor, pe ambele părţi, între strada Poporului şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, se va finaliza luna următoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 09 Oct, 2018 21:03 Superb ca in sfarsit se asfalteaza trotuarele. Pacat ca se anuleaza si toate locurile de parcare. Poate masinii ii fac loc cu mine in pat, ca parcarea din spatele blocului a fost retrocedata. Sau asta e planul primariei de a ma face sa merg cu bicicleta si sa vand masina?!