Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 13 ianuarie 2012

ro

13 Jan, 2012 14:01 1801 Marime text

cruce.jpgZiua cea mai amară a vieţii noastre de care ne-am temut a venit. Iubita noastră soţie, mamă şi bunică, Anda Milu, a trecut în veşnicie a numai 55 de ani. A fost o femeie unică şi toată viaţa ei a făcut numai bine. Toate pierderile sunt dureroase, dar nicio jale nu e mai pustiitoare ca pierderea soţiei, mamei şi bunicii, suflet de aur, exemplu de cinste, dăruire şi corectitudine în viaţă şi în familie. Fără tine nimic nu va mai fi ca înainte. Noi, familia Milu, îngenunchem în faţa ta şi îţi sărutăm mâinile. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Noi, Aida şi Tică Bălănică, împărtăşim durerea şi transmitem condoleanţe familiei Milu şi familiei Catrina la trecerea în nefiinţă a celei care a fost Anda Milu.

Camelia, Nelu şi Dani transmit sincere condoleanţe Calaudiei şi familiei Milu la moartea celei care a fost Anda Milu. Dumnezeu să o odihnească!

Prietenii adevăraţi, vechi şi actuali, nu te vor uita niciodată pe tine, Nelu Roşculescu, om adevărat. Dumnezeu să te aibă în grijă!

Cu sufletele îndurerate, familia Stanciu este alături de Gabi şi Ovidiu în greaua suferinţă pricinuită de decesul celui care le-a fost un iubitor soţ şi tată, Alexandru Scurtu (Sandu). Vei rămâne veşnic în sufletele noastre!

Asociaţia de proprietari 44 B1 M3, b-dul Tomis 324, vecinii şi comitetul executiv sunt alături de Scurtu Constantin, preşedintele asociaţiei, doborât de durere la decesul fiului său, Scurtu Alexandru, la numai 54 de ani. Lacrimi pe tristul mormânt. Condoleanţe întregii familii!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii