Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Un fost premier recurge la budism în ultima zi din an

ro

31 Dec, 2014 18:34 1920 Marime text
Dacă actualul prim-ministru, Victor Ponta, se declara mândru că este ortodox, mentorul său, fostul premier Adrian Năstase, face apel la budism în mesajul de Anul Nou, menţionează ştiripesurse.ro.

"Avem nevoie, toti, sa meditam asupra drumurilor de urmat, astfel incat viitorul sa ne aduca mai multe bucurii. Pentru mine, anul care se incheie a fost un an de suferinte, un an de dezamagiri. Dezamagiri legate de oameni, in primul rand. Am privit, cu tristete, usurinta cu care oamenii pot fi manipulati. Am privit in urma, la ceea ce s-a intamplat in ultimii zece ani, si am avut sentimentul ca, intr-o cursa de galop, calul nostru a fost drogat de propriul lui jokeu, pentru a-i ajuta pe altii sa castige.

La acest sfarsit de an, incerc sa inteleg calmul unui calugar budist, care cauta raspunsuri in interiorul sau. Am descoperit ca, odata cu trecerea timpului – universul meu se ingusteaza. Retina mea retine restul lucrurilor care nu s-au intamplat iar memoria mea elimina tot ceea ce nu are raspuns", scrie Adrian Năstase pe blog. Integral pe ŞTIRIPESURSE.RO


Sursa: ŞTIRIPESURSE.RO

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii