Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie cu Poli Iaşi HC Farul a ajuns la 15 puncte în Divizia A (galerie foto)

ro

16 Nov, 2015 00:00 1781 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa a realizat, ieri, a cincea victorie din sezonul 2015/2016 al Diviziei A, trecând cu 29-24 (15-10), pe teren propriu, de Poli Unistil Iaşi, în etapa a noua a campionatului. HC Farul a strâns 15 puncte până acum, având cinci victorii şi patru înfrângeri şi ocupă poziţia a şasea în clasament. În runda următoare, Farul va evolua tot la Constanţa, cu GSIP Moreni, care e penultima în clasament, fără niciun punct. 
 
Pentru Farul au marcat Lekovic - 8 goluri, Tudorancea - 5, Stankovic - 4, Loghin - 4, Cătălin Ion - 3, Cârchea - 3, Cristolovean - 1 şi Stoian - 1. „Am avut ceva emoţii pe final, însă am gestionat momentul cum trebuie şi totul a fost OK. Băieţii au făcut tot ce au putut şi am ieşit învingători. Nu ştim prea multe despre următorul adversar, formaţia din Moreni, dar vom aborda partida cu aceeaşi seriozitate, pentru a o câştiga“, a declarat Luca Anghel, portar la HC Farul.

Dobrogea Sud, lider detaşat

Liderul campionatului, HC Dobrogea Sud Constanţa, îşi continuă parcursul fără greşeală. Formaţia de pe litoral a obţinut al nouălea succes (din tot atâtea meciuri), câştigând cu 43-28 (23-11) meciul de la Constanţa jucat în compania echipei ACS Atletico Alexandria. Pentru gazde au înscris Toma (7 goluri), Săulescu (6), Munteanu (6), Rakcevic (5), Buricea (5 - 1 de la 7 m), Cutura (4), Vujadinovic (4), Enescu (2), Angelovski (2), Todică (1) şi Bodnărescu (1). Cea mai mare diferenţă de scor în favoarea lui HC Dobrogea Sud s-a înregistrat în minutul 49, 37-20.

George Buricea - „Am întâlnit şi formaţii mai slabe“

„Echipa din Alexandria e bunicică pentru Liga a 2-a, am întâlnit şi formaţii mai slabe. Dar a fost un meci bun pentru noi, că n-am jucat de o lună şi trebuie să ne intrăm în formă. Pe de altă parte, nu ne prea foloseşte să jucăm numai meciuri uşoare, în perspectiva meciului din Cupa României, cu Potaissa Turda, echipă din prima ligă. În partidele cu formaţii din Liga Naţională însă nu trebuie să mai evolueze obligatoriu un junior timp de 60 de minute“, a declarat extrema stânga de la HC Dobrogea Sud, George Buricea.
 
Echipa constănţeană conduce ierarhia cu cinci puncte avans (27 - 22) în faţa celei de-a doua clasate, Ştiinţa Municipal Bacău. În etapa viitoare, Dobrogea Sud ar fi trebuit să joace în deplasare cu CSU Târgovişte, echipa clasată pe locul zece, cu şase puncte, însă, aseară, microbuzul care transporta formaţia dâmboviţeană spre casă de la meciul din deplasare cu CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu trei morţi şi 11 răniţi în rândul handbaliştilor. „Echipa HC Dobrogea Sud Constanţa transmite sincere condoleanţe familiilor. Suntem alături de voi!", a fost mesajul transmis, astăzi, de clubul constănţean.   

Echipa HC Dobrogea Sud Constanta transmite sincere condoleante familiilor. Suntem alaturi de voi!

CSU Neptun, pe locul nouă din 11 echipe

Etapa a zecea a Diviziei A la handbal feminin i-a adus echipei constănţene CSU Neptun o nouă înfrângere, a şaptea în nouă meciuri jucate. Sâmbătă, pe teren propriu, CSU Neptun a cedat cu 29-34 (14-13) în faţa formaţiei HCF Piatra Neamţ. Cu şase puncte acumulate până acum (în urma a două victorii), CSU Neptun se află pe locul nouă în clasament, din 11 echipe. În etapa viitoare, formaţia constănţeană va întâlni în deplasare ultima clasată, ACS Şc. 181 SPP Bucureşti, care are -8 puncte.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii