Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacanta cu buzunarele pline

ro

31 May, 2003 00:00 838 Marime text

Fotbalistii Farului au liber pana pe 23 iunie

"Marinarii" isi vor primi, in zilele urmatoare, banii pe ratele contractuale si primele de joc pentru meciurile cu Sportul Studentesc, Otelul, Steaua, FCM Bacau si Rapid, din campionat, si egalul cu Dinamo, din "Cupa Romaniei"

Incepand de ieri, fotbalistii Farului au intrat oficial in vacanta de vara. O vacanta linistita in acest an, dupa ce au reusit salvarea de la retrogradare fara a mai trece prin furcile caudine ale barajului (o mare performanta fata de ultimii doi ani!). Intruniti la ora 11.30 la stadion, Schiopu si compania au trebuit sa mai astepte pana in jurul orei 13.00, cand presedintele executiv Marcel Lica si antrenorul principal Ion Marin au venit de la o intalnire pe care au avut-o cu patronul Gheorghe Bosanceanu. Peste zece minute, jucatorii au participat la o intrunire cu cei doi, comunicandu-li-se data reunirii lotului, fixata pentru 23 iunie. Incepand cu aceasta data, "marinarii" vor demara campania de pregatire pentru noul campionat 2003-2004, ce va incepe pe 9 august, sezonul de toamna urmand sa se incheie pe 6 decembrie, data pana la care se vor disputa si doua etape din retur.Tot in timpul sedintei de ieri, jucatorilor li s-a comunicat ca patronul Gheorghe Bosanceanu a aprobat statele de plata pentru ratele contractuale si primele de joc pentru rezultatele obtinute in meciurile cu Sportul Studentesc, Otelul Galati, Steaua Bucuresti, FCM Bacau si Rapid Bucuresti, din campionat, si egalul cu Dinamo Bucuresti, din "Cupa Romaniei".

Patru "marinari" raman pe punte

Daca marea majoritate a jucatorilor se bucura de vacanta, altii raman la pregatiri. Lungu, Cristocea, Chirea si Cosmin Mocanu, fotbalisti care in ultimul timp au fost accidentati, vor ramane in continuare la dispozitia preparatorului Gheorghe Avram, pentru a-si desfasura cum trebuie programul de recuperare. Chirea se va deplasa chiar si la Techirghiol pentru a face impachetari cu namol.

Discutii cu "Sapaliga" pana pe 15 iunie

La intrunirea de ieri cu patronul Gheorghe Bosanceanu, Ion Marin a avut niste discutii preliminare in privinta semnarii unui contract pe doi ani cu FC Farul. Momentan, nu s-a stabilit nimic, insa negocierile se vor mai purta pana pe 15 iunie, termenul limita. Potrivit presedintelui Marcel Lica, se va ajunge la un numitor comun cu tehnicianul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii