Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Va fi ori la bal, ori la spital“ Celebrul artist F. Charm intră în ring la Superkombat Constanţa

ro

19 Jun, 2014 00:00 3141 Marime text
Autor al hitului „30 de grade”, care a atins deja peste şapte milioane de vizualizări pe YouTube, celebrul artist F. Charm va fi prezent, sâmbătă, la Superkombat Constanţa, pentru a-i face o intrare spectaculoasă în ring lui Cristian Ristea. Mare fan al sporturilor de contact, F. Charm a decis să-l susţină pe noul star al kickbox-ului autohton, care va fi singurul român prezent în turneul piramidal de la Sala Sporturilor.

„Ristea a avut un progres formidabil în ultimul an, voi fi alături de el în acest moment important din cariera sa. I-am pregătit o piesă de intrare care să i se potrivească. Aşa cum a spus şi el, va fi ori la bal, ori la spital, însă eu sunt convins că vom sărbători împreună faptul că va fi câştigătorul turneului“, a declarat F. Charm. Cristian Ristea va intra în ring alături de cântăreţ, luptătorul declarând că îi prieşte Constanţa şi că speră să câştige turneul. În semifinalele categoriei cruiser (-92 kg), Ristea îl va înfrunta pe spaniolul Moises Baute. Celălalt meci din penultimul act este Michael Terrill (Marea Britanie) - Patrick Van Rees (Olanda).

Al treilea World Grand Prix al anului, Superkombat Constanţa, programat pentru 21 iunie, de la ora 22:00, va fi transmis în direct în România de sport.ro, iar un bilet va costa doar 30 de lei. Tichetele vor putea fi achiziţionate de la Sala Sporturilor, dar şi din reţeaua eventim.ro şi de la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi Domo din toată ţara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii