Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul şi SC Oţelul Galaţi se întâlnesc astăzi la Constanţa

ro

18 Feb, 2017 00:00 3937 Marime text
Echipa înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, dispută sâmbătă, 18 februarie, al treilea meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind la Constanţa SC Oţelul Galaţi (echipa fanilor gălăţeni), care, ca şi SSC Farul, e lider cu punctaj maxim în Liga a 4-a a judeţului ei. 
 
Meciul se va disputa pe terenul secund din complexul sportiv „Farul“, de la ora 13.00. „Am decis să nu intrăm pe arena principală, întrucât am efectuat o fertilizare la suprafaţa de joc şi vrem să protejăm gazonul“, a declarat preşedintele executiv al SSC Farul, Marcel Lică. Aceasta va fi a doua partidă de verificare dintre cele două echipe, după ce, sâmbăta trecută, SC Oţelul a învins SSC Farul la Galaţi cu 4-0.
 
„Sper ca la meciul-revanşă să am tot lotul la dispoziţie şi să spălăm într-un fel ruşinea pe care am suferit-o la Galaţi. Sunt sigur însă că, în al doua partidă cu SC Oţelul, dar şi în partidele oficiale, vom avea altă faţă“, a declarat antrenorul SSC Farul Ion Barbu.
 
În primul meci amical al anului, echipa constănţeană a trecut de Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a) cu 3-0. Liga a 4-a constănţeană va începe pe 11 martie, iar până atunci, în afară de meciul de sâmbătă, SSC Farul va mai disputa două amicale: pe 25 februarie, cu CS Năvodari (căutându-se un teren la Constanţa), şi pe 4 martie, în deplasare cu Viitorul Fântânele.
 
Sursa foto: Facebook (SC Otelul Galati)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii